Πάτρα: Άντρας πήρε φακελάκι με 10.000 ευρώ αλλά… δεν ήταν ο γιατρός που πίστευε η οικογένεια

222

Νέα απάτη στην Πάτρα, με το θύμα να παγιδεύεται και να χάνει τις οικονομίες του. Σε κατάσταση σοκ μια ολόκληρη οικογένεια από τα όσα έγιναν…

Η απάτη στην Πάτρα στήθηκε με προσοχή με μια «συνταγή» συνηθισμένη. Ο δράστης που τηλεφώνησε στο θύμα του, ήξερε πως μιλάει με πατέρα που έχει γιο. Του είπε πως ενεπλάκη σε τροχαίο και πρέπει να χειρουργηθεί. Του συστήθηκε ως γιατρός και του έκλεισε ραντεβού για να πάρει τα χρήματα, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, όπως του είπε. Ο άτυχος άντρας πείστηκε, έδωσε τα 10.000 ευρώ που είχε στον άντρα που παρουσιάστηκε σπίτι του και αργότερα όταν ο τελευταίος είχε γίνει καπνός, κατάλαβε όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Θύμα απατεώνων έπεσε υπερήλικας Πατρινός, καθώς όπως φαίνεται οι επιτήδειοι δεν σταματούν την δράση τους ούτε την περίοδο των εορτών! Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο απατεώνας έστησε την παγίδα του το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, όταν και τηλεφώνησε στον 92χρονο λέγοντας του πως είναι γιατρός και έχουν φέρει στο νοσοκομείο τραυματισμένο τον γιό του από τροχαίο.

Του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ωστόσο για να γίνει αυτό, ο υποτιθέμενος γιατρός που τηλεφώνησε ήθελε “φακελάκι” 10.000 ευρώ. Ο ηλικιωμένος δεν αντελήφθη την απάτη και συμφώνησε.

Ετσι μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στο σπίτι του, στο κέντρο της Πάτρας ένας άνδρας χτύπησε την πόρτα και ο 92χρονος του έδωσε τον φάκελο που περιείχε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Οταν αργότερα μίλησε με τον γιό του και κατέλαβε πως είχε πέσει στα νύχια απατεώνα ήταν πια πολύ αργά…