Πάτρα: Μήνυση σε βάρος του πρώην στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. κατέθεσαν οι γονείς των παιδιών

503

Έως ότου βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου και μεγαλύτερου παιδιού του ζευγαριού απο την Πάτρα που κατέληξε αιφνιδιαστικά, οι αλληλοκατηγορίες σχετικά με το ποιος ευθύνεται για την τριπλή τραγωδία με τα τρία αδελφάκια η οποία συγκλονίζει, θα συνεχίσουν να ανανεώνονται.

Έτσι, την Τετάρτη ασκήθηκε η πρώτη μήνυση από την οικογένεια Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων .

Σύμφωνα με το flamis.gr, την Τετάρτη το βράδυ ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Χρήστο Ρουγκάλα.

Ο κ. Ρουγκαλάς εμφανίστηκε βέβαιος ότι “αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών”. Όπως είπε δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Ο κ.Ρουγκάλας είπε χαρακτηριστικά “να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών”.