Πάτρα: Τουλάχιστον 9 ώρες ήταν νεκρή η 39χρονη μητέρα μέσα στο σπίτι της

17093

“Παγωμένη” είναι η Πάτρα με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν μία 39μητέρα πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, η γυναίκα έμεινε νεκρή για τουλάχιστον 9 με 12 ώρες, μέχρι να βρεθεί νωρίς το πρωί της επόμενης ημέρας, στην κουζίνα, σε “πλήρη πτωματική ακαμψία”. Όλες αυτές τις ώρες, μέσα στο σπίτι ήταν και η 4χρονη κόρη της, η οποία νόμιζε ότι η μητέρα της… κοιμόταν. Τα πρώτα λόγια που είπε το κοριτσάκι στον πατέρα του, όταν μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε δίπλα στη μητέρα της, όπως αποκάλυψε το pelop.gr, ήταν: «Η μαμά είναι γονατιστή, από το βράδυ».

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα, η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ έτρωγε στο τραπέζι, φέρεται να σηκώθηκε, ακούμπησε στην καρέκλα και φαίνεται πως γλίστρησε στο χαλί που υπήρχε στον χώρο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα, όπου και κατέληξε, αβοήθητη.

Η προσωρινή αιτία θανάτου που ανεγράφη στην ιατροδικαστική έκθεση είναι αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή, ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις.