Παύλος Πολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με τον αντιλαϊκό βούρκο όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τον τραυματίσουν

265

Το δικό του… περιεχόμενο στη λέξη «βούρκος» που χρησιμοποίησε ο Νάσος Ηλιόπουλος από την ομάδα Αχτσιόγλου προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας ο Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα στην ανάρτησή του για τον «αντιλαϊκό και αντικοινωνικό βούρκο» ο κ. Πολάκης υποστηρίζει ότι «από αυτό θα κριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ» στέλνοντας μήνυμα προς όλους όσοι, όπως γράφει, προσπαθούν κάποιοι «να τραυματίσουν την προοπτική της κυβερνώσας αριστεράς».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ:

1) ο Μητσοτάκης χρεώνει το Ελληνικό δημόσιο 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ,ξεπουλώντας τις μετοχες του δημοσίου στις 4 συστημικές τραπεζες.
2) Ετοιμάζει σφαγή πολλων μικρομεσαιων επιχειρήσεων μέσα απο το φορολογικό του Χατζηδακη.
3) καταστρέφει μεγάλο τμήμα της πρωτογενούς παραγωγής και στην ελαιοπαραγωγή και την κτηνοτροφία μέσα απο την οριζόντια μείωση των επιδοτήσεων έως και 40% (πχ κρητη)
4) Συνεχίζει το πάρτυ των απευθείας αναθέσεων με τους κολλητούς και κουμπάρους που έχει τοποθετήσει σε δημόσιους οργανισμούς με τελευταίο παράδειγμα την μεταφορά των μολυσματικών αποβλήτων απο τα νοσοκομεία της κρητης όπου η μεταφορά απο τα Χανια στο Ηρακλειο είναι πιο φτηνή απο τη μεταφορά εντος της πόλης του Ηρακλειου!!
5) Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για μικρά χρέη απο τα κοράκια των funds συνεχίζονται και επιταχύνονται!
Με αυτόν τον αντιλαϊκό και αντικοινωνικό ΒΟΥΡΚΟ πρέπει να ασχοληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ!
Και θα ασχοληθει,όση προσπάθεια και αν κάνουν καποιοι να τραυματίσουν την προοπτική της Κυβερνωσας αριστερας!».