Πετράλωνα: «Πήγε να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει, αντιστάθηκα» – 53χρονη καθαρίστρια περιγράφει τον τρόμο που έζησε στα χέρια Αλβανού ιδιοκτήτη διαμερίσματος

160

Στιγμές τρόμου έζησε μία 53χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση από ιδιοκτήτη διαμερίσματος στα Πετράλωνα, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ειδικότερα, η γυναίκα, θέλοντας να εργαστεί ως καθαρίστρια, βρέθηκε στο διαμέρισμα του άντρα με καταγωγή από την Αλβανία. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επιτέθηκε στη γυναίκα της έσκισε τα ρούχα, τη χτύπησε και επιχείρησε να την βιάσει.

«Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα» αποκάλυψε η 53χρονη στο Star.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Νίκαιας.

«Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει έκανα κάποια ράμματα ευτυχώς όχι πολλά, δύο ράμματα στο χείλος. Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Και γιατί; Για 20 ευρώ αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και γι΄ αυτό ίσως τη γλίτωσα κιόλας» πρόσθεσε η 53χρονη.