Πέτρος Ξεκούκης: «Eπιχειρηματίας μου είπε να θάψω πρωί τον πατέρα μου, γιατί μετά είχα παράσταση»

492

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης και αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, ενώ αποκάλυψε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον, καθώς δεν μπορούσε να τον δει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δήλωσε αρχικά, πώς πληροφορήθηκε για τον χαμό του πατέρα του.

«Έπαιζα στο “Άγγιγμα Ψυχής”, όταν ξαφνικά με πήρε η μητέρα μου στις 11 το πρωί και μου είπε την ώρα του γυρίσματος ότι έφυγε ξαφνικά ο πατέρας μου. Δεν μπορούσα να φύγω από το γύρισμα και να μείνει η σκηνή στη μέση, διότι δεν είχαμε πολλά επεισόδια ακόμα», είπε αρχικά.

«Ο Μανούσος Μανουσάκης με παρακάλεσε να γυρίσουμε πρώτα τη σκηνή και μετά να φύγω. Τελικά, τελειώσαμε τη σκηνή στις 4 το απόγευμα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως μετά το γύρισμα, έπρεπε να βρεθεί στο θέατρο, καθώς πρωταγωνιστούσε σε μια παράσταση.

«Στις 5 έπρεπε να είμαι στο Θέατρο Περοκέ και τελειώνοντας και από την παράσταση, είχε πάει δύο το βράδυ. Θυμάμαι ότι μέσα στον πόνο μου που δεν είχα δει τον πατέρα μου, έπρεπε να κάνω κωμωδία. Και τότε, μου λέει ο επιχειρηματίας, τελείως ωμά: “Κοίτα να τον θάψεις αύριο το πρωί τον πατέρα σου, γιατί το απόγευμα έχεις διπλή παράσταση και πρέπει να είσαι εδώ. Δεν πρόλαβα να τον χαρώ», δήλωσε ο Πέτρος Ξεκούκης.