Πετρούπολη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του μπαρ όπου είχε βιαστεί υπό την απειλή όπλου 28χρονη

238

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα κατά κτιρίου που στεγάζει μπαρ, το πρωί του Σαββάτου 25/02 στην Πετρούπολη.

Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο επί της 25ης Μαρτίου μέσα στο οποίο πριν από περίπου δύο εβδομάδες μία 28χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από δύο Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες τη βίασαν μέσα στην τουαλέτα του μπαρ υπό την απειλή όπλου, και κάποιοι θαμώνες, παρότι έβλεπαν τι συμβαίνει, δεν πήγαν να τη βοηθήσουν.

Πετρούπολη: Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Με τις έρευνες των Αρχών για την υπόθεση να βρίσκονται σε εξέλιξη, και την αστυνομία να έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του ενός εκ των δύο δραστών, οι πυροβολισμοί στις 7 το πρωί του Σαββάτου κατά του κλαμπ όπου έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό δίνουν νέες διαστάσεις στην έρευνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛΑΣ, στο σημείο όπου έλαβε χώρα η ένοπλη επίθεση βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν φθορές στη γυάλινη είσοδο του μπαρ και στην τοιχοποιία.