Πλεύρης για θητεία Κασσελάκη: «Στις 20 μέρες ούτε όπλο δεν παίρνει»!

216

Ειρωνεία και σαρκασμός για τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί τη θητεία του, αναφερόμενος σε «κωμωδία» και «εμπαιγμό».

Ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Ήταν μία ατυχία για τον ελληνικό στρατό να ανεχτεί τον Στέφανο Κασσελάκη. Ας μην μας ζαλίζει, θα πάει, δεν θα κάνει τίποτα, στις 20 μέρες ούτε όπλο παίρνει.

Με λυπεί αν τον ρώτησαν αν χρειάζεται κάτι, δεν θα χαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις 20 μέρες. Το να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στο στρατό είναι πρόκληση για τους ανθρώπους που πάνε… Μην κοροϊδευόμαστε, θα είναι τυχεροί όσοι θα είναι μαζί του γιατί κανένας δεν θα κάνει τίποτα για να μην αισθανθεί ο κύριος Κασσελάκης ότι συμβαίνει κάτι. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μία κωμωδία και ένας εμπαιγμός».

Συνέχισε λέγοντας: «Να πάει χωρίς θόρυβο να το κάνει να τελειώνουμε. Το να ακούω να μας λέει να μην λέγεται «Καλλιόπη», δεν έχει κανένα σεξιστικό περιεχόμενο. Θα ακούσει να λένε και «Καναδέζα», είναι οχήματα που είναι από τον Καναδά, δεν είναι κάτι σεξιστικό για τις Καναδέζες».