Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος από τη Σάμο

182
Χειροπέδες Σύλληψη

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 49χρονη πατροκτόνος από τη Σάμο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της σήμερα, Τετάρτη, 8 Μαΐου. Η γυναίκα θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Νωρίτερα, η 49χρονη έδινε εξηγήσεις στην ανακρίτρια για 40 λεπτά, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να είπε ότι προέβη στο έγκλημα καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών.

Η συνήγορος υπεράσπισης, που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.

Το έγκλημα έγινε το Μεγάλο Σάββατο, όταν, όπως η ίδια η 49χρονη ομολόγησε, με έναν κάβουρα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον πατέρα της, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε τη δολοφονία.