Προκλητική φωτογράφιση για περιοδικό – Ηθοποιοί ποζάρουν ως Άγιοι

715

Οργή έχει προκαλέσει η φωτογράφιση ηθοποιών σε ρόλο Αγίων της Εκκλησίας για το free press περιοδικό «ΚΟΙΤΑ». Συμμετέχει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ποζάρει ως Άγιος Ανδρέας. Συνάδελφοί του παριστάνουν τους 12 Αποστόλους.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας υπερασπίστηκε το εν λόγω project λέγοντας: «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους».

Στην λεζάντα της δημοσίευσης του περιοδικού αναγράφεται:

«Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας.»

Πηγή: NewsBreak.GR