Πύργος: Συνελήφθη διαρρήκτης – Με κλεμμένο φορτηγάκι “άνοιξε” δύο επιχειρήσεις

425

Σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου μετέβη 23χρονος και αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με… “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.

Ο 23χρονος, μάλλον, δεν ικανοποιήθηκε από το πόσο που άρπαξε από το πρατήριο και συνέχισε την… αναζήτησή του για χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα σε δεύτερη μεγάλη επιχείρηση, στην ίδια περιοχή, όπου επίσης έδρασε με τον ίδιο… δοκιμασμένο τρόπο.

Η δράση του δράστη, έγινε αντιληπτή χθες το πρωί από τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων που μαζί με τον υπάλληλό του, πήγαν να ανοίξουν την επιχείρηση.

 

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν χθες νωρίς το πρωί το φορτηγάκι που είχε κλέψει τη νύχτα ο 23χρονος στην περιοχή Λιθαράκια του Πύργου, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η ΕΛΑΣ, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή της, έκανε «ντου» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, όπου και εντόπισε τον 23χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει σε άλλη πόλη της χώρας.