Ρήγας: Δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει, θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι

576

Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένη την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε διαγραφές στελεχών, αλλά και την απόφαση να επιλέγει το κόμμα ποια πρόσωπα θα βγαίνουν στα κανάλια.

Ο κ.Ρήγας μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στις περιπτώσεις Τζουμάκα, Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα τόνισε πως «Αυτοί που είπαν αυτά τα πράγματα μπορούν να συνεχίσουν να είναι στο ίδιο κόμμα; Εγώ θα έφευγα ησύχως αν πίστευα τέτοια πράγματα». Πρόσθεσε μάλιστα «δεν είναι στο αξιακό μας σύστημα αυτά που είπαν κι εγώ δεν το δέχομαι αυτό. Μπορώ να συνυπάρξω με τους πάντες αρκεί να υπάρχει μια ευγένεια».

Αναφορικά με την απόφαση Κασσελάκη να επιλέγονται από λίστα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να για να εκπροσωπούν το κόμμα στα μέσα ενημέρωσης, την υπερασπίστηκε. «Θα πρέπει να είμαστε διαβασμένοι, πρέπει να έχουμε την ατζέντα που πρέπει να επιβάλουμε, πρέπει να είναι ενιαία η έκφραση. Δεν θα αποκλείσουμε κανέναν, δεν θα επιτρέψουμε να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει. Η πρόθεση είναι να μην αποκλείουμε κανέναν και να μην βάζουμε φραγμό. Ελπίζω να γίνει στην πράξη, εάν δεν γίνει. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει ενιαία φωνή. Δεν μπορείς να αντιπολιτεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιο τρόπο» συμπλήρωσε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Κατά τον Πάνο Ρήγα, μάλιστα, «δεν προκύπτει από πουθενά ότι κάνει πίσω (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) στις διαγραφές. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται και έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα. Όταν σου λέει ο Βίτσας ότι έχω έτοιμο και τον τίτλο του νέου κόμματος αυτό με ξεπερνάει».

«Εάν αυτό εξελίσσεται, δεν εξυπηρετείς τον στόχο σου ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ή αυτό σταματάει και θα δούμε τι θα γίνει με τις ακραίες εκφράσεις ή από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι και δεν το λέω ως κακό αυτό» κατέληξε ο Πάνος Ρήγας.