Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της – Εστιάζει στον χρόνο χορήγησης της κεταμίνης

446

Με πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα απολογείται ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία με κεταμίνη της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη που έφτασε στα δικαστήρια συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει το επιχειρημα που προβάλλει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Ειδικότερα, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10. Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Τέλος σε ό,τι αφορα στην ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται ότι ενώπιον της ανακρίτριας θα προβάλλει το εξής ερώτημα: Πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.