Σάκης Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα κάνουν Πάσχα με συννεφιά και βροχές

19376

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 ανέφερε πως σήμερα μ θα σημειωθούν μπόρες στις Σποράδες, στα νησιά του Αιγαίουκαι στην Κρήτη, ενώ βροχές κατά τόπους αναμένονται μέχρι το μεσημέρι και στην Αττική, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός θα βελτιωθεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, αλλά από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται και πάλι βροχές και καταιγίδες στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να πέσουν χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά.

Το Μεγάλο Σάββατο τα στοιχεία δείχνουν λίγα σύννεφα και αρκετή ηλιοφάνειαστο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ από τον Έβρο μέχρι και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου υπάρχει η πιθανότητα για κάποιες βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Το βράδυ της Ανάστασης αναμένεται καλός καιρός στα περισσότερα μέρη της χώρας.

Για την Κυριακή του Πάσχα, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως θα υπάρξουν κάποιες βροχές από το πρωί στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Επτάνησα, τη δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, αλλά και στη δυτική Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και προς το απόγευμα τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να κινηθούν και πιο ανατολικά, προς τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη βόρεια Στερεά και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.