Σε εορταστικούς ρυθμούς η Θεσσαλονίκη – Φωταγωγήθηκε το επιβλητικό δέντρο στην πλ. Αριστοτέλους

203

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται και επίσημα η Θεσσαλονίκη καθώς το απόγευμα της Πέμπτης φωταγωγήθηκε το επιβλητικό δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους.

Λίγο μετά τις 19:00, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με δυο μικρά παιδάκια, τον Διονύση και τη Μαργαρίτα και μετά την απαραίτητη το κουμπί, τα παιδιά πάτησαν το κουμπί ώστε επιβλητικό δέντρο να φωταγωγηθεί.

100.000 led λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης κάνουν το επιβλητικό δέντρο 17 μέτρων από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής να λάμπει, δίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εορταστικό «τόνο» στην καρδιά της πόλης.

Στο μήνυμά του ο κ. Ζέρβας ευχήθηκε καλές γιορτές και ευχαρίστησε τα συνεργεία του Δήμου αλλά και τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους στον στολισμό της πόλης. «Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα», ευχήθηκε επίσης ο κ. Ζέρβας.

Την εορταστική βραδιά άνοιξε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τους Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, Γιώργος Κακοσαίο, Κατερίνα Κακοσαίου ενώ τη βραδιά θα απογειώσει ο Γιάννης Πλούταρχος.