Σεσημασμένος και καταζητούμενος Αλγερινός κλέφτης αυτοκινήτων «συνελήφθη» από κάμερα υπερπολυτελούς αυτοκινήτου

185

Η κάμερα ασφαλείας που διέθετε το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν αυτή που «έπιασε» τον επίδοξο κλέφτη και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης αυτοί που έστειλαν στη φυλακή τον νεαρό Αλγερινό με τα… 13 διαφορετικά ονόματα!

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο νεαρός, καθώς η ηλικία του από τα επίσημα έγγραφα δεν ήταν εφικτό να προσδιορισθεί, κυκλοφορούσε στα νότια προάστια. Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος τον είδε από τις κάμερες του αυτοκινήτου και αμέσως κατάλαβε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε αποπειραθεί να κλέψει το όχημα του πριν από δυο μέρες. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις…

Ο νεαρός τελικά εντοπίστηκε αλλά μόλις είδε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή. Σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε αποπειραθεί να κάνει και άλλες κλοπές αυτοκινήτων στην περιοχή ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τα περιστατικά κλοπών.

Σε βάρος του ανθρώπου με τα… 13 διαφορετικά ονόματα σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Το βεβαρυμμένο ποινικό του παρελθόν και το γεγονός ότι έχει συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές για παρόμοια αδικήματα, ήταν σημαντικά στοιχεία για να τον οδηγήσουν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στα κρατητήρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Πηγή: Zougla.gr