Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει την Αττική – Ακινητοποιήθηκαν οχήματα

212

Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει την Αττική μέχρι αυτήν την ώρα. Ταλαιπωρία για τους οδηγούς και στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου. 

Τα φαινόμενα είναι πολύ έντονα στην περιοχή του Μενιδίου και σε άλλες περιοχές στα ανατολικά του λεκανοπεδίου, στο Περιστέρι, στα νότια προάστια αλλά κι σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Από το ξαφνικό μπουρίνι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους πολλοί οδηγοί στο Μενίδι, κάλεσαν την Πυροσβεστική αλλά τελικώς κατάφεραν να βγουν από τα οχήματά τους με ασφάλεια για να ξεφύγουν από τα ορμητικά νερά. 

Και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αφού η νεροποντή μπλοκάρισε αυτοκίνητα στο δρόμο και οι οδηγοί τους κάλεσαν για βοήθεια.

Έντονα καιρικά φαινόμενα και στη Μάνδρα Αττικής, με τη βροχή να έχει δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο και σε σπίτια.

Στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, οι δρόμοι είναι ακινητοποιημένοι με τους οδηγούς να βρίσκονται ώρες μέσα στα αυτοκίνητα τους για να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι κλήσεις για βοήθεια στην περιοχή της Γλυφάδας,  αλλά και του κέντρου της Αθήνας είναι 27 με 30, ενώ μια κλήση έλαβαν και από την πολύπαθη Μάνδρα, όπου η Τροχαία έχει δώσει εντολή για τη λήψη προληπτικών μέτρων, λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων που δημιουργούνται κάθε φορά που βρέχει.