Σοκάρει ο Χρήστος Χολίδης: «Είχα καεί όλος στον λαιμό, ξύπνησα στο νοσοκομείο και δεν θυμάμαι τίποτα»

211

Στη Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε την Δευτέρα ο Χρήστος Χολίδη και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο σοκαριστικό ατύχημα που έζησε πριν αρκετά χρόνια πέφτοντας με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έμεινε απωθημένο που δεν έκανα καριέρα στο μπάσκετ. Μεγάλο απωθημένο. Όταν μιλάω δηλαδή με αθλητές και μπασκετμπολίστες τους θαυμάζω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι αθλητής. Λόγω του στρατού όμως εγώ σταμάτησα να παίζω μπάσκετ γιατί εκεί να πω την αλήθεια λίγο μεταλλάχθηκα και ανδρώθηκα, παρά το μικρό της ηλικίας μου, στα 22 μου».

«Ήμουν στις ειδικές δυνάμεις, στα αλεξίπτωτα και είχα ένα ατύχημα οπότε άλλαξε λίγο όλη η κοσμοθεωρία μου. Αν και σε μικρή ηλικία πλέον με πονούσε που έπαιζα μπάσκετ».

«Το ατύχημα προήλθε από την πτώση με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο. Στο αεροπλάνο είχα βγάλει τον αγκώνα μου και είχα καεί όλος, εδώ, στον λαιμό. Ήταν σοβαρό ατύχημα. Ξύπνησα στο 401 και δεν θυμάμαι τίποτα. Ενώ ήμουν όρθιος και με πήραν σηκωτό, με έβαλαν στο ασθενοφόρο και μου μιλούσαν » συμπλήρωσε ο Χρήστος Χολίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Για τρία χρόνια μετά έβλεπα το ίδιο όνειρο, ότι πέφτω και ξυπνούσα λίγο πριν σκάσω κάτω. Το πιο σοκαριστικό ήταν που με είχαν δέσει, δεν με άφησαν από τα μάτια τους τα υπόλοιπα παιδιά στο ασθενοφόρο, θυμάμαι ένα διάδρομο και στο τέλος του δεν ξέρω πως και τι αλλά είδα τον πατέρα μου. Περπάτησα από δω μέχρι εκεί και πρέπει να διένυσα την απόσταση σε δυο μέρες».