Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα – Τι κατέθεσε ο πατέρας

169

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αποτρόπαια υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Βραυρώνα. Στους γονείς ασκήθηκε το Σάββατο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, με τον πατέρα από το Νεπάλ να επιμένει ότι το νεογνό είχε πεθάνει όταν το άφησε στον κάδο απορριμμάτων. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μετά την κατάθεση του 23χρονου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά πριν από 6 μήνες και γνώρισε την 24χρονη ομοεθνή του στην Αθήνα, όπου σύναψαν ερωτική σχέση. Η γυναίκα δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο με 3 ακόμη γυναίκες. Ο άνδρας ξεκίνησε να εργάζεται εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με 3 ακόμη άτομα.

Ο πατέρας του βρέφους κατέθεσε ότι γνώριζε επί μήνες ότι η σύντροφός του ήταν έγκυος, χωρίς να το ξέρει κάποιος άλλος. Δεν είχαν επισκεφθεί ποτέ γιατρό για την εγκυμοσύνη, καθώς η 24χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα. Υποστήριξε, επίσης, ότι επιθυμούσαν και οι δύο το μωρό και μετά τον τοκετό σκόπευαν να παντρευτούν.

Τι συνέβη
Αναφερόμενος στην 9η Μαΐου, ο κατηγορούμενος είπε ότι το απόγευμα δούλευε στην κουζίνα όταν ομοεθνής του τον ενημέρωσε ότι η 24χρονη είναι στο δωμάτιο επί 2 ώρες και δεν ανοίγει. Τότε ανέβηκε επάνω, η γυναίκα δεν του άνοιγε. Αυτός άνοιξε τελικά με την βία την πόρτα μαζί με άλλους εργαζομένους και μπήκε στο δωμάτιο.

Πριν από τις 17:00 εργαζόμενες μετέβησαν στο δωμάτιο όπου διέμενε η κατηγορουμένη και τη βρήκαν στο χώρο του μπάνιου. Τους ανέφερε ότι είχε διάρροια, ότι θα καθυστερούσε και παρέμεινε στον χώρο του μπάνιο επί 3 ώρες κάνοντας χρήση της ντουσιέρας και χρησιμοποιώντας το καζανάκι αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.