Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά Κωνσταντίνο Βασάλου: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

239

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 13/2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. O πρώην παίκτης του Survivor All Star, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή του, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τις συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι, ενώ τα έβαλε και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου. Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα. Όταν έχει τον πατέρα σου, την μητέρα σου, την κοπέλα σου έξω και σε βλέπουν να χάνεις, ή δεν τρως ή δεν κοιμάσαι, είναι λογικό να στενοχωριούνται» είπε.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου, έχουν ακουστεί ψέματα έτσι ώστε να μην τα ακούω εγώ. Συγκεκριμένα από έναν άνθρωπο ο οποίος μαγείρευε, είχε την κατσαρόλα του, είχε τις προμήθειες. Εγώ είμαι ο εμβόλιμος παίκτης, δεν ήξερα καν που βρίσκονται όλα αυτά. Εγώ κάθομαι ψαρεύω, μπαίνω στην θάλασσα είτε ψαρεύω με ένα εργαλείο που έχουμε εκεί, φέρνω στην ομάδα μου φαγητό και τελικό το βίντεο δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος κάθισε μόνο πέντε λεπτά να το καθαρίσει. Αυτό είναι κακό, δεν είναι δίκαιο. Δεν φάνηκε καν ότι εγώ έφερα φαγητό», εξήγησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι το ψέμα. Ερχόταν ο Βασάλος και μου έλεγε ότι θα μιλήσει για εμένα να πάω σε κάποια εκπομπή, ότι με πιστεύει και από την άλλη να έβγαινε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Εύη Σαλταφερίδου και να τους λέει «τον κανόνισα». Αυτό δείχνει σκοπιμότητα», κατέληξε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.