Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αυτός, όσο ζω, δεν θα δουλέψει στο θέατρο, είχε πει για μένα»

11170

Ποδαρικό στο ανανεωμένο Στούντιο 4 έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς βρέθηκε στον καναπέ σαν πρώτος καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» αποκάλυψε την πιο έντονη συμπεριφορά που δέχθηκε από σκηνοθέτη στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω συναντήσει πολύ αυταρχικούς σκηνοθέτες και δεν μάσαγα τα λόγια μου ποτέ. Υπήρξε άνθρωπος που είπε ότι «αυτός, όσο ζω εγώ, στο ελληνικό θέατρο δεν θα δουλέψει». Δούλεψα βέβαια την επόμενη χρονιά. Δεν τον λέω γιατί δεν ζει πια ο άνθρωπος και δεν θέλω».

«Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Πήγα να κάνουμε πρόβα, τους άρεσε ο τρόπος που διάβαζα και μετά αυτός μου λέει «μήπως να τον κάνουμε αυτόν γέρο;». Του λέω, «γιατί; για ποιο λόγο; αφού δεν τον λέει έτσι μέσα και δεν μπορώ εγώ κιόλας αυτά τα ψεύτικα» αλλά απέμεινε. Τον πήρα λοιπόν την άλλη μέρα τηλέφωνο, παρότι είχα μεγάλη ανάγκη από δουλειά, του είπα » ευχαριστώ πολύ, δεν θα έρθω γιατί δεν μπορώ εγώ έτσι να με πιέζουν» και είπε: αυτός δεν θα ξαναδουλέψει στο ελληνικό θέατρο».

«Τότε ήμουν 28 χρονών, θα μπορούσε να μου είχε κόψει τα φτερά αλλά δεν με τρόμαξε. Είχα την οικοδομή για δεύτερη δουλειά οπότε, μόλις κάτι γινόταν, τσουπ πήγαινα στην οικοδομή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα για το νέο κύκλο της εκπομπής της ΕΡΤ.