Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα το ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα»

529

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τους «Απαράδεκτους», τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός αναλυτικότερα, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου και αποκάλυψε ένα περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από χρόνια, όταν μια συνάδελφός του, είπε ψέματα ότι της την έπεσε.

«Κάποτε έκανα μια οντισιόν, έψαχνα μια κοπέλα για ένα ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες, τους είχα κλείσει ραντεβού σε διαφορετική ώρα. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου, με τη μητέρα μου παρούσα. Της είπα να μη φύγει, απλά ήταν σε έναν άλλο χώρο και δήθεν μας έφερνε καφέδες κλπ, για να είναι παρούσα», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μία κοπέλα που δεν την πήρα, πήγε και είπε “μου την έπεσε και γι’ αυτό δεν πήγα” για να μην πει στους φίλους της ότι “δεν του άρεσα σαν ηθοποιός”».

Για τις φιλίες του από το χώρο της τηλεόρασης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολλές, ενώ για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε: «Αδέρφια είμαστε» και αποκάλυψε ότι θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί της, όταν έχει έμπνευση να γράψει κάποιο σενάριο.

Για τους «Απαράδεκτους», ο ηθοποιός είπε: «Καταλάβαμε ότι ήταν κάτι που άρεσε γιατί μετά από κάμποσο καιρό που κυκλοφορούσαμε στν δρόμο το βλέπαμε ότι συμβαίνει. Με τα χρόνια καταλάβαμε τι σημαίνει το γράψιμο της Δήμητρας, γιατί μετά κατάλαβα ότι δεν γράφει απλώς αστεία αλλά έχει ένα σκεπτικό πίσω από τα πράγματα».