Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες»

248

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που του είχαν προτείνει για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», έκανε λόγο για το «Στην Υγειά μας» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία.

«Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας»: «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του “Στην Υγειά Μας” έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα. Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν “είστε και ηθοποιός;”. Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια, προτιμώ τη μυθοπλασία» δήλωσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το “Στην Υγειά Μας” ότι “τώρα τελειώνω”. Το ένστικτο μου έλεγε ότι τώρα τελειώνει… O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα “φτάνει, μέχρι εδώ”. Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πώς γίνεται η εκπομπή».