Στα άδυτα της προετοιμασίας του νέου θέματος του Little KooK 2022

344

Μπαίνοντας στα άδυτα των χώρων προετοιμασίας και κατασκευής της νέας θεματικής ενότητας του LITTLE KOOK!!! Σε έναν χώρο που ο δημιουργός δεν αφήνει ποτέ να εισβάλλει, όχι μέσο ενημέρωσης αλλά ούτε κανένας ξένος πλυν των εργαζομένων του. Κανένας δεν γνωρίζει ποιο είναι το θέμα, που θα μεταμορφώσει τη γειτονιά του Ψυρρή. Ποιο παραμύθι της παγκόσμιας λογοτεχνίας θα πρωταγωνιστήσει και θα ταξιδέψει τους

Στο μαγικό κόσμο του αγαπημένου αυτού παραμυθιού θα μεταφερθούμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 όπου ο δημιουργός του Little KooK Κωσταντής Τζώρτζης που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τη γειτονιά του Ψυρρή να απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τα εφάνταστα σχέδια του!!! θα κάνει πάλι το θαύμα του.

Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice’s Adventures in Wonderland) είναι ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας. Πρόκειται για κλασικό έργο παιδικής και φανταστικής λογοτεχνίας του Βρετανού συγγραφέα και μαθηματικού Τσαρλς Λούτγουϊτζ Ντότζσον, περισσότερο γνωστού με το ψευδώνυμο Λιούις Κάρολ, που κυκλοφόρησε σε πρώτη έκδοση το 1865. Περιγράφει με λεπτή φαντασία και παιδικό αυθορμητισμό τις περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης, η οποία μετά την πτώση της σε μία λαγότρυπα, περιπλανιέται σε ένα φανταστικό κόσμο.

διαβάστε την συνέχεια εδώ