Στέφανος Τσιτσιπάς: Έδωσε 10.000 δολάρια στην Ουκρανία με την βοήθεια της Σάκκαρη

450
Τσιτσιπάς

Στο πλαίσιο του τουρνουά για την ειρήνη στην Ουκρανία που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της USTA στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παίξουν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την πληγωμένη χώρα.

 

 

Ο Στέφανος και η Μαρία έπαιξαν κόντρα στον Μπερετίνι και την Ζαβάτσκα και στην διάρκεια του αγώνα ο Τσιτσιπάς έβαλε μια δύσκολη αποστολή στη Σάκκαρη.

Ανέθεσε μια δύσκολη αποστολή στη Μαρία Σάκκαρη, να σερβίρει στον Matteo Berrettini χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στον Ιταλό και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τα κατάφερε, με τον Στέφανο να δωρίζει επιπλέον 10.000 δολάρια στα θύματα του άδικου πολέμου στην Ουκρανία.

O Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη συμμετείχαν στη γιορτή του τένις, το τουρνουά επίδειξης από τη USTA που έγινε για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, με τον Στέφανο να προκαλεί τη Μαρία σε ένα σημείο, να βγάλει σερβίς που δεν θα μπορούσε να επιστρέψει ο Berrettini.

Αν ο Ιταλός superstar δεν κατάφερνε να το επιστρέψει, ο Στεφ θα έκανε μια δωρεά 10.000 δολαρίων στον σκοπό του Tennis Plays for Peace, που έγινε χθες το βράδυ στο US Open για την ανακούφιση των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Παρότι το πρώτο της σερβίς ήταν άουτ, η Μαρία κατάφερε με το δεύτερο σερβίς να κερδίσει το στοίχημα κι έτσι η δωρεά έγινε κανονικά, αν και μάλλον κάτι μας λέει ότι θα γινόταν έτσι κι αλλιώς!

Όπως ανακοίνωσε η USTA, τα συνολικά έσοδα της βραδιάς κυμαίνονται στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό γι’ αυτόν τον πολύ σημαντικό σκοπό.