Στη Θεσσαλονίκη ο Χρυσοχοΐδης – Συναντήσεις με Τζιτζικώστα και Ζέρβα

404

Συναντήσεις εργασίας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση με τον περιφερειάρχη θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη, Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος, αίθουσα συσκέψεων), ενώ με τον δήμαρχο η συνάντηση έχει οριστεί για τις 12.15 μ.μ. στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε και τον περασμένο μήνα στη Θεσσαλονίκη, όπου και συμμετείχε σε σύσκεψη για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού.

Τότε, μεταξύ άλλων είχε επισημάνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα στην αντιμετώπιση της COVID-19, κάνοντας χιλιάδες ελέγχους και διαπιστώνοντας χιλιάδες παραβάσεις.

Όπως σημείωσε μάλιστα, δεν υπάρχει καμιά διάθεση αντιδικίας από την ΕΛ.ΑΣ. με τους πολίτες, αλλά δεν θα γίνουν ανεκτές οι συμπεριφορές όσων «ασυνείδητων», όπως είπε χαρακτηριστικά, δημιουργούν τεράστια προβλήματα, παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων.