Στο Νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά από τροχαίο

564

Στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από αργά χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ βρισκόταν στην λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και οδηγούσε το μηχανάκι του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και έπεσε σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του, όλα έγιναν γύρω στις 19:00. «Οδηγούσα με τη μηχανή μου στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του Δημαρχείου, όταν ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν μπροστά μου έκοψε για να παρκάρει σε θέση που μόλις είχε αδειάσει. Όμως αυτό έγινε τόσο απότομα που δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω στο αυτοκίνητο» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και με μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι γιατροί μου είπαν ότι έσπασα τρία πλευρά και το ζυγωματικό μου. Σήμερα θα κάνω αξονική να δούμε ποσό σοβαρά είναι όλα αυτά. Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου. Αυτό βοήθησε πολύ. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν το φορούσα. Πονάω πολύ όμως…».