Στο νοσοκομείο ο αγαπητός ηθοποιός της «χρυσής εποχής» Δημήτρης Καλλιβωκάς

228

Ο 94χρονος αστέρας της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Δημήτρης Καλλιβωκάς φέρεται να έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Σύμφωνα με το Newsbreak.gr, άμεσα κινητοποιήθηκαν η οικιακή βοηθός του και τα ανίψια του, προκειμένου να μεταφερθεί στα επείγοντα περιστατικά κλινικής της Αθήνας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα, ωστόσο είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του σπουδαίου ηθοποιού, που άφησε εποχή με τους ρόλους στους οποίους έπαιξε δίπλα σε ιερά τέρατα όπως η Ειρήνη Παπά, η Ελλη Λαμπέτη, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Τζένη Καρέζη, η Μαίρη Αρώνη και πλήθος άλλων ηθοποιών οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Καλλιβωκά τον απόλυτο δευτεραγωνιστή. Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είναι παντρεμένος με τη Γερμανίδα συζυγό του Ιωάννα εδώ και 55 χρόνια, ζώντας μια ήρεμη ζωή μεταξύ Αθήνας και Τήνου.

Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά, ωστόσο η ζωή τούς φέρθηκε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, «με πολλή αγάπη. Πέρασα τα 90 χρόνια μου. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας άνθρωπος. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Αλλωστε, πιστεύω ότι απλώς θα κοιμηθώ. Οι συγγενείς και οι φίλοι θα κλαίνε για μένα. Στον θάνατο, τυχερός είναι αυτός που φεύγει πρώτος. Τώρα που πέρασαν τα χρόνια, μου λείπουν τα παιδιά» είχε δηλώσει πριν από λίγα χρόνια σε μια σπάνια εξομολόγηση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από το σπίτι του στην Τήνο.