ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Προεκλογικά «Μακεδονομάχος, σήμερα «βορειομακεδονομάχος»

313
ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έλευση στην Αθήνα του Ζόραν Ζάεφ και τις δηλώσεις του σε ελληνικά ΜΜΕ αναφορικά με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης αφού ανέβηκε προεκλογικά στο κύμα των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, «λοιδόρησε όσους την υπέγραψαν, και φλόμωσε τους ψηφοφόρους του στα ψέματα» σήμερα εμφανίζεται έτοιμος να κάνει «δουλειές» με τα Σκόπια.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι μέχρι σήμερα ο Πρωθυπουργός «παρίστανε τον Μακεδονομάχο, σήμερα μάθαμε διά στόματος του κ. Ζάεφ πως τώρα έχει γίνει “βορειομακεδονομάχος” και δίνει μάχες υπέρ της γειτονικής χώρας στην Ευρώπη».

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στον ρεαλισμό

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στον ρεαλισμό που πραγματικά συμβάλει στη σταθερότητα και ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή και περιμένουμε τις επόμενες μέρες τα επιχειρήματα τόσο του ίδιου όσο και όλων των βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή για την κύρωση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία που κατέθεσαν χθες το βράδυ. Τον ευχαριστούμε που προσχωρεί στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Βόρειας Μακεδονίας, αναγνωρίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η μόνη συμφέρουσα λύση, η οποία μας έβγαλε από το διπλωματικό τέλμα δεκαετιών», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει: «Τέλος θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι σε κάτι έχει συνέπεια. Επιβεβαιώνει καθημερινά στους Έλληνες πολίτες ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει από τη χώρα».