Συγκλονίζει ο Γιώργος Πορφύρης που έδωσε μάχη με τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη

1221

Ο γνωστός μάγειρας βρέθηκε κοντά στο πύρινο μέτωπο.

 

Στη Βαρυμπόμπη βρέθηκε Γιώργος Πορφύρης προκειμένου να συνεισφέρει στην κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή το μεσημέρι της Τρίτης (3/8). Ο μάγειρας της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» έχει φίλους στην περιοχή και όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram του έμεινε εκεί για τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχει περάσει όλη του την ζωή.

«Δεν είμαι πυροσβέστης, ούτε έχω πάει ειδικές δυνάμεις. Δεν ξέρω να βιδώνω αντλίες ούτε να οδηγάω φορτηγάκι. Δεν έχω πολύ αντοχή αλλά ούτε και δύναμη. Αλλά έμεινα εδώ για τους φίλους που κινδύνεψαν, τους γνωστούς που κάηκε το σπίτι τους και για αυτά τα μέρη που έχω περάσει όλη μου την ζωή.

Με ένα μπλουζάκι, ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια και μια πετσέτα στο πρόσωπο. Αυτά είχαμε οι περισσότεροι μόνο αλλά πολύ πίστη. Δεν πλησιάσαμε ποτέ πολύ κοντά στη φωτιά, εκεί πάλευαν αυτοί που πρέπει αλλά καταφέραμε να κάνουμε να νιώσουν οι άνθρωποι που επλήγησαν ότι δεν είναι μόνοι τους. Σαν να κάηκε και το δικό μας σπίτι. Ή όλοι μαζί ή κανένας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανάρτησε και μία φωτογραφία του την ώρα που ήταν στην Βαρυμπόμπη: