Σύντροφος Πάνου Νάτση: «Ήμουν πολύ νευριασμένη μαζί του, παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο»

388

Επτά μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση η σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, δίνει την πρώτη της συνέντευξη και εξομολογείται για την τραγική απώλεια και την δύσκολη περίοδο που βιώνει, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Νάντια Ρηγάτου.

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος…

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. Παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

«Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας», κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.