ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Ακρίτα και Αυλωνίτου στον Ηλιόπουλο

261

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νάσου Ηλιόπουλου για τις εκφράσεις που φαίνεται να χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια της πανελλαδικής συνεδρίασης των 6+6.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Αχτσιόγλου είπε κατά την εισήγηση του πως «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, μετά τις τελευταίες επιθέσεις ο χώρος μοιάζει με βούρκο».

Η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, σε μια οργισμένη ανάρτησή της επιτίθεται στον Νάσο Ηλιόπουλο, λέγοντας: Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε.

Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη κυλιέται στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος.
Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου». Και συνεχίζει σε νέο της μήνυμα, «περιμένω έναν -έναν! – από τους συναδέλφους βουλευτές που πρόσκεινται στους 6+6 να διαχωρίσουν τη θέση τους από αυτή την απολιτική και ξεκάθαρα υβριστική δήλωση. Έναν!».

Σε παρόμοιο κλίμα και η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία σε δήλωση της τονίζει «Όλος ο κόσμος που παραμένει στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και είμαστε πολλοί, γιατί είμαστε με το κόμμα και τον εκάστοτε εκλεγμένο πρόεδρο, είμαστε κατά τον κ. #Ηλιόπουλο «ο βούρκος»! Εμείς με το λαό και εκείνοι με την καρέκλα αγκαλιά!!!».