ΣΥΡΙΖΑ: Τεμπονέρας και Σπίρτζης στηρίζουν Όλγα Γεροβασίλη για την ηγεσία – Όλα δείχνουν ότι η βουλευτής Άρτας θα τεθεί αντιμέτωπη με Κασσελάκη

213

Θετικός στην προοπτική να… κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίζεται με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Newsbomb.gr το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις και την παρέμβαση-βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πυρετώδεις και όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθεί κοινό μπλοκ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στελέχη που βρίσκονταν και βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, θεωρώντας πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Σημειώνεται πως και ο Κώστας Ζαχαριάδης σε πρωινές του δηλώσεις ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματέας απάντησε: «Ναι» σπεύδοντας να σημειώσει πως δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν.

Παράλληλα, πριν λίγο, από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την έμμεση στήριξή του στην Όλγα Γεροβασίλη έδωσε και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς δήλωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος. «Έχουμε χρέος να κρατήσουμε την υπόθεση αυτή ζωντανή. Αν χρειαστεί για να προχωρήσει η υπόθεση αυτή να κάνουμε στην άκρη για το κοινό καλό θα το κάνουμε με χαρά γιατί έτσι μεγαλώσαμε» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει πρόθεση να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι φαίνεται κάνει άκρη για την Ολγα Γεροβασίλη.

Πηγή: Newsbomb.gr