ΣΥΡΙΖΑ: Τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος απέλυσε ο Κασσελάκης – Ποιοι παίρνουν σειρά

315

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θύμιος Γεωργόπουλος. Ο τελευταίος ενημερώθηκε για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο Θύμιος Γεωργόπουλος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

«Θα κάνω εκτεταμένες αλλαγές και θα ήθελα να διακόψουμε τη συνεργασίας μας» είπε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης μπαίνοντας ορθά κοφτά στο ψητό.

Ο κ. Γεωργόπουλος του απάντησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι «παρά το γεγονός ότι είμαι επιλογή όχι μόνο του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας με την έγκριση των ανώτατων οργάνων του κόμματος, από τη στιγμή που έχεις άλλα σχέδια για το μέλλον του κόμματος θα έρθω να μαζέψω τα πράγματά μου».

Ο κ. Κασσελάκης ωστόσο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον κ. Γεωργόπουλο και του ζήτησε να μαζέψει τώρα τα πράγματά του, όπως και έγινε.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρόσωπα αλλάζουν, ο λαϊκισμός μένει

Η συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή πορεία, το πανό στην Κουμουνδούρου και τα φιλιά και οι αγκαλιές ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Ολγα Γεροβασίλη.

Ενα… κολάζ, που πρωτίστως δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με όποια ηγεσία, αδυνατεί να είναι οτιδήποτε άλλο από ένα λαϊκιστικό κόμμα και δευτερευόντως αδυνατεί να πείσει ότι αφήνει πίσω του το τριήμερο-παρωδία του Συνεδρίου και «όλα καλά».

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται 13ο και 14ο μισθό στους δημοσίους υπαλλήλους, οργιώδες είναι το παρασκήνιο στο κόμμα για τις αλλαγές που ετοιμάζει στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για να επιβεβαιώσει την… κυριαρχία του.

Κυρίως, όμως, την ώρα που ακόμα και φανατικοί υποστηρικτές του, όπως ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης προβλέπει εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα για την αποτυχημένη παρέμβασή του, την ώρα που στελέχη βάζουν τον πήχη στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ο κ. Κασσελάκης και το επιτελείο του προετοιμάζουν το έδαφος της επόμενης ημέρας των ευρωεκλογών, με σκοπό να μη ζητηθούν ευθύνες από τον ίδιο για αυτό που έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ στις 10 Ιουνίου.

Πηγή: Eleftherostypos.GR