Θεσσαλονίκη: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών

552

Σε “φρούριο” έχει μετατραπεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το πρωί του Σαββάτου λόγω της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 13.00 στην Καμάρα.

Όπως έγραψε από χθες το GRTimes.gr, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αποτρέψουν να δημιουργηθούν επεισόδια και να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Σημειώνεται ότι, η συγκέντρωση των διαδηλωτών γίνεται προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις δύο εκκενώσεις καταλήψεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ΑΠΘ, ενώ πληροφορίες θέλουν αντιεξουσιαστές από αλλά σημεία της Ελλάδος να δίνουν το παρόν στη σημερινή κινητοποίηση.

Μάλιστα, η Τροχαία Θεσσαλονίκης από τις 6 το πρωί έχει απαγόρευση τη στάση και τη στάθμευση οχημάτων σε οδούς γύρο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με τους γερανούς να έχουν πιάσει δουλειά και να απομακρύνουν τα οχήματα που είχαν παραμείνει σταθμευμένα.

Σημειώνεται ότι από τις προηγούμενες ημέρες, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει εκδώσει ανακοινώσει προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή στα μέλη του για να λάβουν τα μέτρα τους λόγω της κινητοποίησης.

 

Πηγή: GRTimes