Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή

532

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους το περασμένο Σαββατόβραδο και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.

Όμως, τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες;

Αμέσως μετά την κοινή τους εμφάνιση, η Άννα Βίσση δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη:

«Εσείς τις ζείτε αυτές τις στιγμές, εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα γιατί συναντηθήκαμε εννοείται γιατί θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ, γιατί το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα.

Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν. Τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη, απλά τα διασκεδάζουμε, πολλές φορές τα αντέχουμε ή τα προσπερνάμε.

Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ ακόμα με κάποιους καλλιτέχνες που μου αρέσουν και μία από αυτούς είναι σίγουρα η Δέσποινα».

Με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου, προσωπικά αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα, καμία δυσκολία στην επικοινωνία, τη θαυμάζω όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε».

Δείτε όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στα βίντεο που ακολουθούν: