Την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα

248

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου την 1η Οκτωβρίου. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά την είδηση του θανάτου του, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα και έκανε γνωστό πως η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Αρχικά, η κηδεία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η ημερομηνία και με νέα ανακοίνωση, ο Δήμος Ζωγράφου γνωστοποίησε πως η ημέρα της κηδείας του αείμνηστου καλλιτέχνη άλλαξε και τελικά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 12.30 μ.μ.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση γράφει:

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 12:30μ.μ., η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας.

Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».