Το «Civil War» βρίσκεται στην κορυφή του box office της Βόρειας Αμερικής για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο

329

Το «Civil War», η δυστοπική πολεμική ταινία, κατέλαβε την πρώτη θέση στο εισιτήριο της Βόρειας Αμερικής για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο με εκτιμώμενο τριήμερο 11,1 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, έδειξε στοιχεία από την εταιρεία μετρήσεων Comscore την Κυριακή (21/4).

Η ταινία, που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους από το indie στούντιο A24, έχει εισπράξει 44,88 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική μέχρι την Κυριακή.

Τοποθετημένο στο εγγύς μέλλον, η ταινία ακολουθεί μια ομάδα ρεπόρτερ που ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια ενός ραγδαία κλιμακούμενου δεύτερου αμερικανικού εμφυλίου πολέμου, ο οποίος έχει κατακλύσει τις ΗΠΑ.

Στην ταινία, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Alex Garland, πρωταγωνιστούν οι Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Nick Offerman και Jesse Plemons.

Η ταινία τρόμου «Abigail» της Universal άνοιξε στη δεύτερη θέση με 10,2 εκατομμύρια δολάρια.

Στην πρώτη 3άδα, η Warner Bros. και η ταινία της Legendary Pictures «Godzilla x Kong: The New Empire» απέδωσαν 9,45 εκατομμύρια δολάρια το τέταρτο Σαββατοκύριακο της για ένα βορειοαμερικανικό ποσό 171,6 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 485,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.