Το βίντεο κλιπ πρόκληση στην Παναγία Σουμελά – Ανεκδιήγητες δηλώσεις του Τούρκου DJ (Video)

296

Εξοργίζει το βίντεο κλιπ με τον Τούρκο Dj και πλήθος κόσμου να χορεύει στην Παναγία Σουμελά το οποίο προκάλεσε την οργή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου αλλά και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Το βίντεο κλίπ γυρίστηκε πριν από περίπου 10 ημέρες όπου με πλήρη εξοπλισμό ο dj παίζει με ηλεκτρονική μουσική με υπόκρουση τις καμπάνες του ιστορικού μνημείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος Dj ισχυρίζεται ότι πήρε τις απαραίτητες άδειες από τις αρχές για τα γυρίσματα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τις υπηρεσίες που φέρονται να έδωσαν το πράσινο φως για μια τέτοια πρόκληση σε ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Ανεκδιήγητες είναι οι δηλώσεις του Dj ο οποίος ονομάζεται Αχμέτ Σετερτζί.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι στόχος του προσβλητικού πάρτι που έστησαν στην Παναγία Σουμελά ήταν να την κάνουν γνωστή σε όλο τον κόσμο, καθώς το βίντεο κλιπ τους έχει ήδη πάνω από 20 εκατ. views.

«Ο σκοπός του  σχεδίου  για τη Σουμελά είναι να την κάνουμε γνωστή στον κόσμο με μια διαφορετική ματιά και μέσω της ενέργειας  της μουσικής κι αυτό το έκανα με αυτό που κάνω καλά. Με τη μουσική. Και στον κόσμο και στη χώρα μας υπάρχουν τέτοια παραδείγματα», δήλωσε ο Dj.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης ανέφερε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο σε χώρο που αφορά το Ισλάμ.