Τουτουντζής: Η Φουρέιρα του πρόσφερε όλα της τα λεφτά για να καταφέρει να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του

178

Στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα η οποία έγινε και νονά των παιδιών του, αναφέρθηκε ο make up artist Παντελής Τουτουντζής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στο περιοδικό Antivirus και τόνισε πως στη μάχη που έδωσε να γίνει πατέρας με τον σύντροφό του, είχε την αμέριστη στήριξη της τραγουδίστριας η οποία δεν τον άφησε στιγμή να «λυγίσει».

«Θέλω να σου μιλήσω για την Ελένη, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε όλη την προσπάθεια και γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μας. Ήταν η φιλική αγκαλιά στην οποία έκλαιγα, όταν το πράγμα δεν πήγαινε καλά» τόνισε ο make up artist και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η τραγουδίστρια του είπε πως όσα χρήματα έχει στην άκρη είναι στη διάθεσή του προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha ενώ στην συνέχεια η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησε τον Παντελή Τουτουντζή και του ζήτησε ένα σχόλιο για την συγκεκριμένη περιγραφή που έκανε.

«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας. Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Αυτό ήταν συγκινητικό. Το είπε και το εννοούσε» ανέφερε ο make-up artist.

«Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες», σημείωσε ο Παντελής Τουτουντζής.