Βανδή-Βίσση: Τραγούδησαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και έγινε… χαμός (Βίντεο)

529

 

Ντελίριο έχουν πάθει οι αμέτρητοι φαν της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, μετά τη νέα κοινή on stage εμφάνιση των δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

 

Θυμίζουμε πως μολονότι εδώ και δεκάδες χρόνια επικρατούσε η (λανθασμένη όπως αποδείχτηκε) εντύπωση πως οι δυο διάσημες τραγουδίστριες είναι σε κόντρα, με τους φαν τους να έχουν μοιραστεί σε… αντίπαλα στρατόπεδα, ένα τηλεοπτικό φιλί τους και μια κοινή εμφάνισή τους σε σόου, σήμανε πριν από μήνες το οριστικό φινάλε αυτής της… διαμάχης.

 

 

Οι δυο τους πρόσφατα φιλήθηκαν ξανά και αγκαλιάστηκαν και πέρασαν τέλεια το πάρτι γενεθλίων του κοινού φίλου τους και γνωστού PR manager Χάρη Σιανίδη και έκτοτε πολλοί περίμεναν πως και πως να τις δουν μαζί και σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

 

 

Και αυτό συνέβη χθες στο Barbarella της Θεσσαλονίκης, όπου οι Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και έκαναν ντουέτα και οι φαν τους έχουν γεμίσει τις τελευταίες ώρες τα social media με πλάνα από αυτή την μουσική συνάντηση κάνοντας μάλιστα λόγο για… τιτανομαχία.