Βέλλη: Τι είπε για τον «πρωταθλητή στο κλέψιμο» του φετινού Survivor

471

Για όλους και για όλα μίλησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Για όλους και για όλα – τουλάχιστον στο βαθμό που έχουν να κάνουν με το Survivor – μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη στην ενότητα «10 και να καίνε» της εκπομπής Love It.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι την στεναχώρησε μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, τη στρατηγική που ακολουθούσε όταν ήταν στο ριάλιτι, αλλά και την ύπαρξη ενός… «πρωταθλητή στο κλέψιμο».

«Στεναχωρήθηκα με κάποια πράγματα που είχε πει η Μαριαλένα στα κιου της και δεν τα γνώριζα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε τι συμβαίνει έξω. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω εάν θα ακούσω την καρδιά μου ή θα παίξω με στρατηγική. Ο Τζέιμς είναι ευφυία. Δεν θέλαμε να διώξουμε τον Σάκη. Ο Τζέιμς είπε στη φίλη του που του παραπονιόταν για τον Σάκη εάν θέλει να τον ψηφίσουμε. Με τον Τζέιμς και τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Συγγνώμη εάν έκλεψα κάτι και από εδώ, είναι συνήθειο. Υπάρχει κάποιος που είναι “πρωταθλητής” στο κλέψιμο, αλλά δεν θέλω να τον πω. Είναι από τη μπλε ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος όταν τον παρακολουθείς περνάς καλά και γελάς. Όταν ζεις μαζί του είναι πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος. Δεν θα χαιρετούσα τον Αλέξη Παππά αν τον έβλεπα στο δρόμο. Μου κόστισε στο παιχνίδι η φιλία μου με τον Νίκο και τον Τζέιμς, αλλά και το ότι δεν έπαιξα στρατηγικά. Δεν έκλεβα στις μερίδες φαγητού, δεν είμαι ζυγαριά».