Βόλος: «Η οχιά τη δάγκωσε στην παλάμη και το μελάνιασμα έφτασε μέχρι τη μασχάλη» λέει η θεία της 4χρονης

10665

«H οχιά τη δάγκωσε στην παλάμη και το μελάνιασμα έχει προχωρήσει μέχρι τη μασχάλη», λέει στο newsit.gr η θεία της 4χρονης από τον Βόλο. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται πλέον στη ΜΕΘ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από το δάγκωμα της οχιάς.

Το κοριτσάκι ήταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού Ελευθεροχώρι, στον Βόλο, μαζί με άλλα παιδιά και τη γιαγιά του, όπως μας μεταφέρει η θεία του, όταν το δάγκωσε η οχιά. Η 4χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί τής χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική. Στη συνέχεια, το παιδί μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» της Θεσσαλονίκης.

 

Η θεία του κοριτσιού, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί ήταν στην εκκλησία του χωριού, μαζί με άλλα παιδιά. Ήταν και τα δικά μου τα παιδιά μαζί όταν πήγε να πιάσει ένα φαράσι. Εκεί ήταν κρυμμένο το φίδι και το δάγκωσε. Το φίδι ήταν οχιά», είπε και συμπλήρωσε:

«Η οχιά δάγκωσε την ανιψιά μου στο χέρι, στην παλάμη και το μελάνιασμα έχει προχωρήσει μέχρι τη μασχάλη, έχει πρηστεί. Η ανιψιά μου ήταν 7 ώρες στο νοσοκομείο του Βόλου και τώρα είναι στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη και περιμένουμε ενημέρωση από τους γιατρούς», κατέληξε η θεία της 4χρονης.