Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Δεν θα το έκανε κανείς άλλος στην ηλικία του χωρίς backround αθλητικό

342

“Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια πέρα δώθε; Θα πάει πιο κάτω η τηλεθέαση. Ο Σπύρος είναι αθώα ψυχούλα, είναι παιδάκι. Είναι ένας ρόλος αυτό που βλέπετε γιατί αυτό είναι το παιχνίδι” δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε δηλώσεις στην Super Κατερίνα και μίλησε για την αποχώρηση του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor και στην πορεία που θεωρεί ότι θα έχει το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής.

 

«Του έκανα έκπληξη στο αεροδρόμιο. Πήγαμε να δούμε τους φίλους του και μετά ήρθαμε να δούμε και την αδελφή του και τις ανιψιές του και μετά ήρθαμε σπίτι.

Ο Πύρρος Δήμας είναι φίλος μας και πριν από το παιχνίδι. Η Αφροδίτη ήταν στήριγμα στον Σπύρο στο παιχνίδι. Ο Σπύρος έπαθε σοκ όταν με είδε στο αεροδρόμιο. Μου είπε ότι του έλειψα. Συγκινήθηκα όταν τον είδα», δηλώνει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

«Ήθελα να κάτσει όσο το ήθελε εκείνος. Επειδή μου είπε ότι είχε κουραστεί, εντάξει. Ήταν 2 χρόνια, δεν είναι αθλητής, είναι 45-46 χρονών, οπότε 2 χρονιές σερί δεν θα το έκανε κανείς άλλος στην ηλικία του χωρίς backround αθλητικό. Για εμένα ο Σπύρος είναι all star survivor. Αξιοπρεπέστατος στα αγωνίσματα, reality παίκτης, στρατηγική», πρόσθεσε.

Τι απαντά στα σχόλια που δέχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη γενικότερη στάση του μέσα στο Survivor;

«Είναι στρατηγικό το παιχνίδι, όποιος κάνει τα περισσότερα μαγειρέματα είναι αυτός που πρέπει να βγει νικητής. Όντως δεν είχα θέμα να μείνει κι άλλο.

Έχω φτιάξει τον κύκλο μου. Μου έλειπε αλλά ήθελα να μείνει όσο μπορεί, να μείνει μέχρι το τέλος να τους κάνει λαμπόγυαλο γιατί είναι πανέξυπνος. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και φαίνεται ότι χωρίς τον Σπύρο δεν υπάρχει Survivor. Δεν έχει ούτε reality», τονίζει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια πέρα δώθε; Θα πάει πιο κάτω η τηλεθέαση. Ο Σπύρος είναι αθώα ψυχούλα, είναι παιδάκι. Είναι ένας ρόλος αυτό που βλέπετε γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Γι’ αυτό ήταν ίδιος και τις δύο χρονιές», προσθέτει.

«Δεν έχω μιλήσει με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ούτε θα μιλήσω. Θα μιλήσει ο Σπύρος για την Ευρυδίκη που έχει να πει πολλά», δήλωσε κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή του Alpha.