Ξέσπασμα οργής του Βελόπουλου από το βήμα της βουλής για το έγκλημα των Τεμπών – «Ιδού οι δολοφόνοι»!

240

«Σας κατηγορώ στην Ν.Δ. ότι κάνετε προσπάθεια συγκάλυψης εγκλήματος για να καλύψετε τους φίλους σας τους ολιγάρχες!», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην Βουλή και με αφορμή κυρίως το βαθύ πένθος για τον έναν χρόνο που κλείνει η χώρα από το έγκλημα στα Τέμπη και χωρίς να έχει απονομηθεί δικαιοσύνη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε ακόμα μια καταγγελία από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Αεροφορίας, η οποία υποστηρίζει ότι τα μέτρα για τα αεροδρόμια δεν υπάρχουν. Ο όγκος των πτήσεων δεν επαρκεί. Κινδυνεύουν επιβάτες με δυστύχημα στον αέρα! Ο κ. Βελόπουλος ενισχύει το λαϊκό ρητό που βγήκε από την ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη: Ζούμε από τύχη!!!

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για την τραγωδία στο Μάτι και στην Ν.Δ. για τα Τέμπη.

Όσο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αποκάλυψε, πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις για απαγόρευση ιδρύσεων τουρκικών πανεπιστημίων και ότι η Ν.Δ. υλοποιεί συμφέροντα μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για ιδιωτικά πανεπιστήμια και καλεί τους πολιτικούς να φτιάξουν τα δημόσια πανεπιστήμια και μετά να κάνουν για τα ιδιωτικά.

Όσο για το Ουκρανικό, ο κ. Βελόπουλος κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην Ελληνική οικονομία, αν μπει η Ουκρανία στην Ε.Ε., δηλαδή θα μειωθούν οι επιδοτήσεις στην Ελλάδα από την Ένωση.

Τέλος, “ηλιθιότητες” χαρακτήρισε τα περί πράσινης ανάπτυξης και επεξήγησε ότι επιδοτήσεις “κρύβονται” πίσω από αυτό το αφήγημα.

Δείτε τι άλλα είπε στην Βουλή στα παρακάτω βίντεο