Υποφέρει η Δυτική Αττική από τη μαφία των Ρομά – Ληστείες, ναρκωτικά και επιθέσεις σε κατοίκους

411
Αστυνομία

Η φράση «κραυγή απόγνωσης» ταιριάζει απόλυτα. Η Δυτική Αττική στενάζει από τη μαφία των Ρομά, οι οποίοι λυμαίνονται τα πάντα, με τους ίδιους να λένε πως το κάνουν από… ανάγκη!

Στη Δυτική Αττική καταυλισμοί έχουν γίνει ορμητήρια με τους κατοίκους να μη μπαίνουν καν στον κόπο, σύμφωνα με τον ALPHA, να δηλώνουν τις κλοπές στην Αστυνομία καθώς αφενός η Αστυνομία δεν κάνει το ελάχιστο, αφετέρου είναι τόσες πολλές που δεν έχει νόημα!

«Δεν αφήνουν μέρα που να μην κλέψουν. Πηδάνε μέσα στις γραμμές και κλέβουν», αναφέρει στην κάμερα κάτοικος της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΟΣΕ τονίζουν πως μένει και χωρίς τρένο για ώρες η περιοχή καθώς κλέβουν καλώδια που «νεκρώνουν» τις συγκοινωνίες.

«Η Δυτική Αττική είναι το ορμητήριο βαριάς και σκληρής εγκληματικότητας που διαχέεται σε όλη την Ελλάδα. Είναι η περιοχή που ξεδιπλώνουν τη δράση τους οι συμμορίες και πηγαίνουν παντού και είναι η πιο εγκληματογόνος περιοχή», σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Οι Ρομά πλέον λειτουργούν στα πρότυπα της Μαφίας και δεν είναι μεμονωμένες ενέργειες. Η Ασφάλεια τονίζει πως οι Ρομά είναι η πλέον δυνατή εγκληματική οργάνωση, αφήνοντας πίσω άλλες εξίσου σκληρές όπως οι μαφιόζοι της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Προφανώς οι Ρομά έχουν επεκταθεί σε άλλες παράνομες δραστηριότητες, πέρα από τις κλοπές καλωδίων.

Αυτοκίνητα, κοσμήματα, ληστείες σε σπίτια είναι στο… παλμαρέ. Και φυσικά τα ναρκωτικά και τα όπλα, ιδιαίτερα στο Μενίδι, όπου τα γκέτο των Ρομά έχουν… άβατο για την αστυνομία όπου δεν τολμάει περιπολικό να μπει!

Πηγή: Law & Order