Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό – Η επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής

2594

Από τον κορωνοϊό προσβλήθηκε χθες (27.9.2023) η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ενημέρωσε σήμερα με επιστολή της τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ότι νοσεί από την Covid-19 και δεν μπορεί να δώσει το παρών στη διάσκεψη των προέδρων των κομμάτων. Μάλιστα κοινοποίησε και το σχετικό πιστοποιητικό.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάντως, στην επιστολή της, δεν έμεινε μόνο στην ενημέρωση του προέδρου της Βουλής ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

 

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για την διάσκεψη που είχε ως θέμα τον διορισμό της νέας Σύνθεσης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και τα νέα μέλη της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

«Ενημερώθηκα χθες και ενώ νοσώ από κορωνοϊό, ένεκα του οποίου δεν μπορώ να παρίσταμαι στη Βουλή (συνημμ. πιστοποιητικό) ότι συγκαλείτε σήμερα την Διάσκεψη των Προέδρων, για να εισηγηθείτε και να ψηφισθεί-διορισθεί νέα Σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και νέα μέλη της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Αυτό συμβαίνει την ώρα που η χώρα μας και οι πολίτες της δοκιμάζονται σκληρά, εδώ και εβδομάδες από πολλαπλές καταστροφές, και πλημμύρες που μαίνονται και σήμερα», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο προγραμματισμός Διάσκεψης για τόσο σοβαρά θέματα, όπως ο ορισμός μελών Ανεξαρτήτων Αρχών δεν επιτρέπεται να γίνεται αιφνιδιαστικά ούτε εσπευσμένα. Η σπουδή και η προχειρότητα είναι ορατές και από το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστες ώρες μεταβάλατε την αρχική πρότασή σας, ως προς κάποιες υποψηφιότητες. Για τη σημερινή συνεδρίαση ούτε μας ενημερώσατε, ούτε και επιδιώξατε την άποψή μας», συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ζήτησε επίσης να αναβληθούν οι σημερινές συνεδριάσεις