Η Χρυσούλα Διαβάτη για το live streaming: Μία σαχλαμάρα, προσβάλλουν το θέατρο

520

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε για το live streaming στο θέατρο.

“Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κόσμος έβλεπε ωραία προγράμματα με καλλιτέχνες που αγαπά. Πληρωνόμασταν, δεν πηγαίναμε τζάμπα. Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6.000 ευρώ. Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, όλα γίνονται πρόχειρα. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα”, είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές για να το κάνουν με χρυσά, πούλιες, φρου φρου και πούπουλα. Τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή δεν τους ξέρω για να τους σχολιάσω, ένα γεια έχουμε πει. Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε.

Τέλος η Χρυσούλα Διαβάτη εξέφρασε και την άποψή της για τις εκπομπές μαγειρικής. ” Δεν βλέπω ποτέ μάγειρες και με έχει ενοχλήσει και αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια φαγητά, έχω σιχαθεί το φαγητό. Όλοι μαγειρεύουν και όλοι έχουν γίνει μάγειρες. Είναι αηδιαστικό να βλέπω στην τηλεόραση να ανακατεύουν συνέχεια κατσαρόλες”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.