Αγία Μαρίνα: Ποινική δίωξη στους δύο Πακιστανούς που ξεγύμνωσαν την 26χρονη

423

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο Πακιστανών, που συνελήφθησαν για την επίθεση σε βάρος 26χρονης στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Οι δυο κατηγορούμενοι εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για πλημμέλημα, ήταν μεταξύ των 6 που επιτέθηκαν στη νεαρή γυναίκα, αλλά δεν μετείχαν στην επίθεση και απλώς παρακολουθούσαν. Εξ ού και το πλημμέλημα…

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.

Τι κατέθεσε η 26χρονη
Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Τι προηγήθηκε
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα η οποία ήταν στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της, είχε μείνει μόνη στο χώρο στάθμευσης όταν μια ομάδα έξι ατόμων- όλοι σύμφωνα με πληροφορίες υπήκοοι Πακιστάν- την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Μετέδιδαν live την επίθεση
Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μαλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν δύο από τους Πακιστανούς τους οποίους στη συνέχεια αναγνώρισε η 26χρονη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων τεσσάρων ατόμων.