Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έρευνες για νέα θύματα του Η.Μίχου

259

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό. Στο «κάδρο» των αρχών μπαίνουν κι άλλα πρόσωπα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση.

Την Τρίτη το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας θα περάσουν άλλοι δυο πρώην γείτονες του Ηλία Μίχου, ο πρώην διαιτητής και ο 40χρονος με τη μεταφορική, τους οποίους αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση.

Η 12χρονη ίσως κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, Απόστολο Λύτρα: «Θεωρώ ότι η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της συγκεκριμένης ανάκρισης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

Συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λαπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.

Οι αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση του Κολωνού να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίες με θύματα και άλλα ανήλικα.